De ce?

Pentru că ideile bune au nevoie de oameni pricepuți pentru a deveni realitate, am creat WorkWork – departamentul de servicii al  Nod makerspace.

Echipa atelierului îți pune la dispoziție know-how-ul în proiectare, prototipare și producție, pentru a te ajuta să realizezi lucruri mărețe.
Suntem arhitecți, designeri și makeri îndrăzneți, cu poftă de provocări reale.

Avem în spate experiența de peste 5 ani ca echipa, timp în care am transformat Industria Bumbacului în noul Cluster de Industrii Creative al Bucureștiului. Am amenajat aici peste 2000 de metri pătrati prin spațiile Nod makerspace, Co-working, MATER și La Firul Ierbii, alături de cele 3 ateliere ale echipei WorkWork,  complet dotate cu scule și echipamente profesioniste de producție digitală – echipamente de lucru pentru lemn, confecții metalice, Router CNC, Laser CNC, 3D printing ș.a.

Misiune

Tu îți imaginezi, noi creăm!

Ne-am ales numele WorkWork pentru că suntem puși serios pe treabă și ne propunem următoarele obiective:

  • Prin proiectele realizate vrem să livrăm încredere clienților noștri, bucurie utilizatorilor și satisfacție echipei
  • Prin echipa noastră vrem să creștem un mediu de lucru în domeniul producției, în care cei mai pasionați și dedicați makeri locali să se simtă ca acasă și să se alăture comunității
  • Prin comunitatea noastră dorim să contribuim activ la dezvoltarea industriilor creative în România, susținând transformarea fostei Industrii a Bumbacului din Timpuri Noi, într-un cluster creativ Nodx.

 

Credem în

Integritate

We’re here as long as we walk our talk.
Suntem pozitivi în gândire,  comunicăm cu respect și ne livrăm angajamentele cu onestitate.

 

Complexitate

Keep it simple but don’t stay simple. 
Prin munca noastră, urmărim dezvoltarea unei complexități în noi înșine, în skill-urile și în proiectele noastre.

Ambiție

We go with the WorkWork-flow.
Suntem mânați de “pofta de a face”. Învățăm rapid din greșeli, creștem prin muncă și suntem tot timpul cu ochii pe provocările ce urmează.

Comunitate

Grow a positive team and family spirit. 
Suntem conștienți de apartenența fiecăruia dintre noi în cadrul comunității cu care ne împărțim zi de zi timpul și energia. Astfel, suntem deschiși în a cunoaște oricând makeri pasionați de ceea ce fac și suntem constant dornici de colaborări noi

Echipa

Echipa WorkWork s-a format organic din 2015, când mai mulți voluntari au răspuns la call-ul Nod pentru crearea unui makerspace. Ne-am împrietenit pe șantier, ne-am îmbunătățit skill-urile pe parcurs și am început să ne organizăm pentru a putea răspunde eficient cererilor de lucrări care veneau la Nod. În scurt timp am început să lucrăm pentru mari festivaluri și zone office simultan, așa că ne-am construit propriile ateliere în cadrul aceleași clădiri industriale din Timpuri Noi – fosta Industrie a Bumbacului și ne-am botezat – WorkWork.

Căutăm constant să ne mărim echipa. Dacă ce ai citit despre noi ți se potrivește și vrei să ni te alături, vezi și pagina de jobs și hai să ne cunoaștem – contact@workwork.ro

Lucian Chiricuță

Marcel Mincu

Sorin Chirica

Ionuț Emilian Petcu

Roberto Langa