Pavilionul a fost gândit de Studio-Act ca un mic pocket urban de relaxare și hang-out în cadrul festivalurilor Neversea & Untold.

Având cotele exterioare de 6/6 metri și 3.5 metri înălțime, pavilionul realizat integral din panou 3s de rășinoase este compus din patru zone pe colțuri cu diferite orientări și funcțiuni, unite de o zonă de trecere  cu trepte și belvedere. Volumetria bogată, compactată într-un spațiu atât de mic, crează un limbaj arhitectural urban concret. Exact asta au simțit instictiv și mulți dintre tinerii participanți la evenimente, care au folosit pavilionul ca un mic teren de parkour.

Un colț este lăsat liber și brand-uit pentru participanții care vor să își facă aici poze și să le trimită ca o amintire cuiva drag. Un alt colț reprezintă un umbrar, unde te poți relaxa în fața valurilor în timp ce îți lași telefonul la încărcat, iar accentul vertical reprezintă un punct de info.

Proiectul a fost realizat în atelierul WorkWork și montat la ambele festivaluri Neveresea & Untold în 2017. Scara și volumetria pavilionului ne-au prins de la primele randări primite atât de tare încât producția lui s-a transformat de la început într-o nerăbdare continuă să îl vedem montat pe plajă și gata de joacă.

 

Client – Untold

ArhitecturăStudio-Act

Producție & Montaj – WorkWork

 

Pavilionul a fost gândit de Studio-Act ca un mic pocket urban de relaxare și hang-out în cadrul festivalurilor Neversea & Untold.

Având cotele exterioare de 6/6 metri și 3.5 metri înălțime, pavilionul realizat integral din panou 3s de rășinoase este compus din patru zone pe colțuri cu diferite orientări și funcțiuni, unite de o zonă de trecere  cu trepte și belvedere. Volumetria bogată, compactată într-un spațiu atât de mic, crează un limbaj arhitectural urban concret. Exact asta au simțit instictiv și mulți dintre tinerii participanți la evenimente, care au folosit pavilionul ca un mic teren de parkour.

Un colț este lăsat liber și brand-uit pentru participanții care vor să își facă aici poze și să le trimită ca o amintire cuiva drag. Un alt colț reprezintă un umbrar, unde te poți relaxa în fața valurilor în timp ce îți lași telefonul la încărcat, iar accentul vertical reprezintă un punct de info.

Proiectul a fost realizat în atelierul WorkWork și montat la ambele festivaluri Neveresea & Untold în 2017. Scara și volumetria pavilionului ne-au prins de la primele randări primite atât de tare încât producția lui s-a transformat de la început într-o nerăbdare continuă să îl vedem montat pe plajă și gata de joacă.

Client – Untold

ArhitecturăStudio-Act

Producție & Montaj – WorkWork