Amenajare birouri – Kinnarps

În colaborare cu Kinnarps, am realizat amenjarea unei zone de cafeterie/open kitchen în cadrul Novo Park Business Centre. Proiectul de arhitectură venit din partea Kinnarps a îmbinat perfect mobilierul prefabricat cu partea de custom.

În atelier am produs riflajele luminoase din zonele de quick-meeting, realizate din placaj de mesteacăn și benzi LED acoperite cu plexiglas, corpul de iluminat acoperit integral cu licheni stabilizați, masa de 4 metri lungime cu structură metalică, placată cu mdf vopsit alb, zona de recycling, bucătăria și un spațiu de stat realizate din pal alb și mai multe panouri de signalistică din placaj de mesteacăn cu licheni stabilizați aplicați.

Ne-a plăcut să mergem la discuțiile finale, după montaj și să vedem utilizatorii spațiului la treabă, încercând și atingând toate noile elemente de mobilier introduse în spațiu – o adevărată bucurie și pentru noi și pentru ei.

Client – Kinnarps

Arhitectură și Proiectare –  Arh. Iris Popescu, Kinnarps

Producție & Montaj – WorkWork

Amenajare birouri – Kinnarps

În colaborare cu Kinnarps, am realizat amenjarea unei zone de cafeterie/open kitchen în cadrul Novo Park Business Centre. Proiectul de arhitectură venit din partea Kinnarps, a îmbinat perfect mobilierul prefabricat cu partea de custom.

În atelier am produs riflajele luminoase din zonele de quick-meeting, realizate din placaj de mesteacăn și benzi Led acoperite cu plexiglas LED, corpul de iluminat acoperit integral cu licheni stabilizați, masa de 4 metri lungime cu structură metalică, placată cu mdf vopsit alb, zona de recycling, bucătăria și un spațiu de stat realizate din Pal alb și mai multe panouri de signalistică din placaj de mesteacăn cu licheni stabilizați aplicați.

Ne-a plăcut să mergem la discuțiile finale, după montaj și să vedem utilizatorii spațiului la treabă, încercând și atingând toate noile elemente de mobilier introduse în spațiu – o adevărată veselie și pentru noi și pentru ei.

Client – Kinnarps

Arhitectură și Proiectare –  Arh. Iris Popescu, Kinnarps

Producție & Montaj – WorkWork