Bijuterii – Carla Szabo

 

Bijuteriile Carlei Szabo au transformat colaborarea noastră și întreg procesul de prototipare și optimizare într-o adevărată școală a perfecționismului – exact așa cum ne place. Atenție la detalii, grijă și interes față de proces, o combinație profesionistă între flexibilitate și restricții, toate creând un real context de învățare și perfecționare. Piesele sunt realizate în principal folosind lemn de nuc și plexiglas color, debitate la CNC Router, finisate cu ceară și cremă de polisare.

Gingășia obiectelor create este o bucurie a procesului de producție iar colaborarea în sine, o mulțumire. Puteți găsi bijuteriile create în colaborare cu Carla Szabo, cât și restul colecțiilor sale aici.

Client & DesignCarla Szabo

Prototipare & Producție de serie – WorkWork

Bijuterii Carla Szabo

Bijuteriile Carlei Szabo au transformat colaborarea noastră și întreg procesul de prototipare și optimizare într-o adevărată școală a perfecționismului – exact așa cum ne place. Atenție enromă la detalii, grijă și interes față de proces, o combinație profesionistă între flexibilitate și restricții, toate creând un real context de învățare și perfecționare. Piesele sunt realizate în principal folosind lemn de nuc și plexiglas color, debitate la CNC Router, finisate cu ceară și cremă de polisare.

Gingășia obiectelor create este o bucurie a procesului de producție iar colaborarea în sine, o mulțumire.

Puteți găsi bijuteriile create în colaborare cu Carla Szabo, cât și restul colecțiilor sale aici.

Client & Design – Carla Szabo

Prototipare & Producție de serie – WorkWork