Expoziția – Elefanți, cuci, cai și Eu

“Elefanți, cuci, cai și eu” este numele unei expoziții interactive puse la cale de asociația Da’DeCe. Practic într-un spațiu – inițial la Gabroveni – sunt aduse multe jucării colecționate cu pasiune de-a lungul timpului iar copii de toate vârstele se pot juca cu ele toată ziua. Fiind de succes, efortul a fost recunoscut iar expoziția a putut fi îmbunătățită cu piese de mobilier custom, realizate aici la WorkWork and boy, was that fun 😀
Am realizat pentru expoziție un birou pe post de spital de păpuși, o mică scenă de teatru de păpuși, multe multe cutiuțe de toate dimensiunile posibile, o piesă de mobilier – arhivă, în sertarele căruia sunt ținute și categorisite multe jucării, un cub rotativ ce deservește ca semnalare a unui punct info dar și pentru expunerea păpușelelor vedetă ale expoziției, două diorame în care Origamic a aranjat 2 peisaje folosind doar hârtie, un cort tipi pentru copii și un umeraș care susține toate păpușile de pus pe degete. Am folosit aici în special placaj de mesteacăn la care am avut grijă ca toate colțurile să fie rotunjite, toate muchiile bine șlefuite și să nu fie loc de prins degețele. Finisajul a fost o combinație între albul aplicat pe placaj, negrul pieselor metalice și lacul transparent aplicat pe canturile de placaj.
Ne bucurăm când putem face atât producția cât și design-ul unei amenajări și cu atât mai mult cu cât utilizatorii rezultatelor sunt în special copiii.
Design & Producție – WorkWork

 

Expoziția – Elefanți, cuci, cai și Eu

 “Elefanți, cuci, cai și eu” este numele unei expoziții interactive puse la cale de asociația Da’DeCe. Practic într-un spațiu – inițial la Gabroveni, sunt aduse multe jucării colecționate cu pasiune de-a lungul timpului iar copii de toate vârstele se pot juca cu ele toată ziua. Fiind de succes, efortul a fost recunoscut iar expoziția a putut fi îmbunătățită cu piese de mobilier custom, realizate aici la WorkWork and boy, was that fun 😀
Am realizat pentru expoziție, un birou pe post de spital de păpuși, o mică scenă de teatru de păpuși, multe multe cutiuțe de toate dimensiunile posibile, o piesă de mobilier – arhivă, în sertarele căruia sunt ținute și categorisite multe jucării, un cub rotativ ce deservește ca semnalare a unui punct info dar și pentru expunerea păpușelelor vedetetă ale expoziției, 2 diorame în care Origamic a aranjat 2 peisaje folosind doar hârtie, un cort tipi pentru copii și un umeraș care susține toate păpușile de pus pe degete. Am folosit aici în special placaj de mesteacăn la care am avut grijă ca toate colțurile să fie rotunjite, toate muchiile bine șlefuite și să nu fie loc de prins degețele. Finisajul a fost o combinație între albul aplicat pe placaj, negrul pieselor metalice și lacul transparent aplicat pe canturile de placaj.
Ne bucurăm când putem face atât producția cât și design-ul unei amenajări și cu atât mai mult cu cât utilizatorii rezultatelor sunt în special copii.
Design & Producție – WorkWork