CNC LASER

Avem 3 utilaje CNC Laser cu dimensiunea maximă de debitare de 1300×900 mm, cu care putem debita plexiglas, placaj, baghete de lemn masiv, mdf și carton cu grosimi de până la 8-10mm.

CNC ROUTER

Cu 2 utilaje CNC Router cu 3 axe și dimensiunea maximă de debitare de 1300×2500 mm, putem debita 2d sau 3d, folosind freze cu cap drept sau rotund. Putem debita materiale lemnoase și plastice dar și materiale speciale precum – pcb-uri, matrițe de ipsos, beton, burete etc. Înălțimea maximă a materialului debitat poate fi de 18 cm.

PRINTARE 3D

Printarea 3d este o metoda de prototipare simpla si rapida de a scoate un obiect din  virtual si a-l transpune in realitate. Cu ajutorul unui filament din plastic topit (PLA sau ABS)  ideile conturare inrr-un model 3D pot deveni intr-un timp scurt obiecte fizice, reale. 

CONFECȚII METALICE

Structurile si lucrarile metalice  sunt favoritele colegului nostru Marcel. Cu o experienta de 7 ani, niciun proiect metalic nu ramane nerezovat, fie ca e este vorba de picioare intorocheate ale unei mese sau de o supanta demontabila.

ELECTRONICĂ

Majoritatea proiectelor noastre cuprind acea finete de care are nevoie un circuit electric. Fie ca este vorba de o banda led care sa lumineze o caseta luminioasa ori de un sistem de biciclete care incarca 100 telefoane in acelasi timp, echipa Workwork sau colaboratorii nostri electronisti nu dau inapoi. Fiecare proiect are provocarile lui. 

 

concept
prototip
unicat
serie

Prin serviciile oferite de echipa WorkWork, putem realiza prototiparea integrală a obiectelor/instalațiilor dorite, începând din și revenind de câte ori este nevoie la faza de concept. Fie că vrei să produci un obiect unicat sau de serie, noi vom optimiza fiecare parte a producției.